Lördagsmorgon

Hej ho. Vaknade av att jag garvade idag drömde visst nått roligt .. så jag fortsatte garva när jag tänkte på det.
Nu har Lillyannn fått kiwi och välling till frukost. Och björn han fick makaroner å falukorv, jag själv håller på och kokar ägg.  Nu fick jag ett sms av sandra vi ska väl till monkey town idag med barnena så jag slutar här nu se y

bibblo

Idag mste jag ta mig en promenix ner till bibblan och lämna tillbaka en bok .. bättre sent än aldrig.


Nu är det vakna med the voice! har försökt att bli medlem på hemsidan för att få vara med och tävla om snygga väskor men såklart äre fel på deras sida.

Ska kolla efter skor på stan.. jag vet inte alls vad jag är ute efter!?!?!?!


♥ hejsvejs


skönt!!!

Nu har jag börjat vara ute och promenera igen skönt jätte skönt.
Jag tog barnvagnen å gick ner till a6 med lilly idag. och fick med mig köp som ja inte ångrar eller lite fotoalbummet men de va snyggt fast jag har fått klippa av alla kort för de skulle få plats! (haha)
sen blev de strump byxor till mig och en skjorta + en faundation. den jag köpte sist va bajs så har inte kunnat använda den! nån som vill ha ?? olays tauch of faundation.. lilly fick såpbubblor.
Lilly va hel tokig på a6 e la bara å börja vänja sig att hon inte ska sitta i vagnen längre utan gå själv i affärer. så trött i benen lär hon vara nu lilla skit ungen min. <3 men jätte duktig å go e hon vill inte klaga på min flicka.
de e helt sjukt att det redan är fredag <3 tacos morgon då BJÖRNEN??? <3 hahah

jo just ja fick en asssssssss snygg skinn jacka av min mamma idag ( gick hem till henne efter a6)

så nu e både ja å lilly snygga i våra skinn jackor.

RSS 2.0